Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Belli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sözcük konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme kılmak zorla ve güvensiz olacağı yürekin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar medarımaişetlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği midein ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride kuşatılmış kalabilir.

İçeriden dışarı rast itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir huzurının degaje olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne yetişmesinı kırıcı dargın hamam yangın contası.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya dışarıdan binalabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler elan azca maliyeti ve alan kaybının henüz azca olmasından dolayı henüz çok tercih edilmektedir.

İesrar edildikleri malzemelerin tamlık ülke koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne derece süre alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince makul yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) belli başlı durumlara gereğince TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu binanın içerisinden emniyetli bir şekilde Yangın Çıkış Kapısı kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı tahlis yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda vahit yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması mecburi olarak kabul edilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve makul yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir puan da, kaliteli bir yangın kapısının elan koca bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında elan uzun süre dayanır ve elan azca tamir gerektirir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan ali mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page